Waar kunnen we u mee helpen?

 

Reparaties

In de werkplaats van ons BOVAG onafhankelijk autobedrijf bent u meer dan welkom voor onderhoud en reparatie. Door de ruime ervaring die wij hebben, zijn we in staat om alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto uit te voeren. Wij zijn in het bezit van de modernste uitleesapparatuur en technische documentatie.

Over mobiliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken, als uw auto bij ons in de werkplaats in onderhoud is kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets of leenauto. Wat gebeurt er precies aan uw auto bij een onderhoudsbeurt? Wij maken onderscheid in een kleine en een grote inspectie.

Onze werkwijze is zeer gedegen, daarnaast voorzien wij ook in preventief onderhoud. Waardoor u op de lange termijn voordeliger uit bent, en kunt u weer veilig op weg.

 

APK

De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht. Wilt u meer weten over de APK download dan deze uitgebreide omschrijving.

 

Elektrisch en Hybride

Heeft u een hybride of elektrische auto? Dan kunt u die bij ons in onderhoud brengen. Wij bezitten de juiste kennis en vaardigheden door continue bijscholing en werken volgens de veiligheidsnorm NEN9140. Daarnaast bezitten wij alle equipment om veilig en professioneel werkzaamheden uit te voeren aan uw hybride of elektrische auto.