U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUWS

Hier leest u het laatste nieuws van Autoservice Marknesse. 

Wij zijn hybride en EV specialist

15 juni 2020

Heeft u een hybride of elektrische auto? Breng hem dan naar Autoservice Marknesse, wij zijn hybride en EV specialist. Meer weten? Lees het hele artikel. 

Wilt u alles weten over een accu? Lees dan dit artikel. Wilt u alles weten over een accu? Lees dan dit artikel. Hoe weet u of de accu kapot is?

4 februari 2018

Als de accu kapot is, komt u daar vaak te laat achter. Als gevolg dat uw auto niet meer wil starten. Maar hoe weet u zeker dat de accu kapot is en dat het niet iets anders is? En hoe kunt u dit voorkomen. Als een accu leeg is, betekent dit niet per definitie dat hij ook kapot is. Zomaar een accu vervangen, zou ook wel tot een teleurstelling kunnen leiden. Lees het hele artikel.

Femke krijgt uit handen van Arnaud van Dijk de sleutel van haar nieuw auto. Deze sponsort Autoservice MarknesseFemke krijgt uit handen van Arnaud van Dijk de sleutel van haar nieuw auto. Deze sponsort Autoservice MarknesseAutoservice Marknesse sponsort schaatstalent Femke Beuling

23 december 2017

Schaatstalent Femke Beuling uit Emmeloord krijgt voor haar 18e verjaar een auto cadeau van Autoservice Marknesse. Lees het hele artikel.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?