U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

AUTOSERVICE MARKNESSE SPONSORT SCHAATSTALENT FEMKE BEULING

Schaatstalent Femke Beuling uit Emmeloord krijgt voor haar 18e verjaardag een auto cadeau van Autoservice Marknesse. Arnaud van Dijk vindt dit de uitgelezen kans om schaatstalent Femke te sponsoren met deze auto. "Wie wil nu niet een genomineerd sportvrouw van het jaar sponsoren."

"Op deze manier kan Femke makkelijk en snel met haar eigen auto naar de schaatsbaan in Heerenveen en voor ons een mooie sponsoring." Autoservice Marknesse is een jong universeel autobedrijf dat zich richt op reparaties, onderhoud en APK van alle merken auto ’s. Daarom vindt Arnaud dat Femke en Autoservice Marknesse een mooie combinatie is.

Wie is Femke Beuling

Femke is een jong schaatstalent dat sinds haar 9de schaatst. Nu op haar 18de heeft ze al een aantal mooie records op haar naam staan, zo heeft ze bij de world cup junioren bij team Pursuit met twee andere dames een wereldrecord gereden en is ze genomineerd voor sportvrouw van het jaar door de jury van de Sportverkiezingen Noordoostpolder.

 

Femke Beuling krijgt de autosleutel overhandigt door Arnaud van Dijk van Autoservice Marknesse.Femke Beuling krijgt de autosleutel overhandigt door Arnaud van Dijk van Autoservice Marknesse.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?