U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Laatste nieuws

15/06/2020

Heeft u een hybride of elektrische auto? Breng hem dan naar Autoservice Marknesse, wij zijn hybride en EV specialist. Meer weten?

 

23/03/2020

Wij komen je auto ophalen voor reparatie of onderhoud. Dit i.v.m. het coronavirus. Zo hebben wij zo min mogelijk mensen in de garage. 

 

 

BEKIJK AL ONZE OCCASIONS

 

GARANTIE

Een occasion kopen betekent doorgaans dat u flink in de buidel moet tasten. Begrijpelijk dat u dan zekerheid wit. De welbekende BOVAG-garantie biedt u die. Koopt u een occasion van minimaal € 4.500 of 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde, dan heeft u recht op een garantieperiode van zes maanden.

Binnen deze periode repareert Autoservice Marknesse occasions kostenloos, op voorwaarde dat de mankementen tijdens normaal gebruik zijn ontstaan. Dat is de garantie die u van elk erkend BOVAG autobedijf mag verwachten, tenzij anders is afgesproken tijdens uw koopovereenkomst.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via: info@autoservicemarknesse.nl of via 0527-204047

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?