U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Laatste nieuws

15/06/2020

Heeft u een hybride of elektrische auto? Breng hem dan naar Autoservice Marknesse, wij zijn hybride en EV specialist. Meer weten?

 

23/03/2020

Wij komen je auto ophalen voor reparatie of onderhoud. Dit i.v.m. het coronavirus. Zo hebben wij zo min mogelijk mensen in de garage. 

 

 

BEKIJK AL ONZE OCCASIONS

 

DE WERKPLAATS

In de werkplaats van ons BOVAG onafhankelijk autobedrijf bent u meer dan welkom voor onderhoud en reparatie. Door de ruime ervaring die wij hebben, zijn we in staat om alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto uit te voeren. Wij zijn in het bezit van de modernste uitleesapparatuur en technische documentatie.

Over mobiliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken, als uw auto bij ons in de werkplaats in onderhoud is kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets of leenauto. Wat gebeurt er precies aan uw auto bij een onderhoudsbeurt? Wij maken onderscheid in een kleine en een grote inspectie.


Onze werkwijze is zeer gedegen, daarnaast voorzien wij ook in preventief onderhoud. Waardoor u op de lange termijn voordeliger uit bent, en kunt u weer veilig op weg.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?